ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BATTERIESDISIOS.GR

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-6452865

+

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω της ΕΛΤΑ courier στην διεύθυνση που θα δηλώσετε.

Το κόστος με την ACS courier διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο και την αξία .

Παραγγελίες που έχουν δοθεί μέχρι 13:00 και είναι σε διαθεσιμότητα , θα παραδίδονται απο 1- 3 εργάσιμες ημέρες.

Αναλυτικά κοστολόγια για παραδώσεις εμπορευμάτων με ACS.

Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. (24%).

1.Για αγορές προϊόντων αξίας άνω των 35 ευρώ και μέχρι 2 κιλά δεν υπάρχει κόστος αποστολής (εξαιρούνται για κάθε παράδοση οι δυσπρόσιτες περιοχές οι οποίες αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.elta-courier.gr)

2.Για αγορές προϊόντων αξίας μέχρι 35 ευρώ και μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι:

α. Αποστολή με ΕΛΤΑ courier και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή 3.50 ευρώ ή β. Αποστολή με ΕΛΤΑ courier με προπληρωμή της αξίας σε τραπεζικό λογαριασμό της ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ 3,50 ευρώ.

3.Σε απομακρυσμένες περιοχές που δεν υπάρχουν γραφεία της ΕΛΤΑ COURIER (δυσπρόσιτες περιοχές) το κόστος αποστολής είναι 8 ευρώ.εφ’ όσον η αξία είναι κάτω από 35 ευρώ και έχει βάρος μέχρι 2 κιλά.

Αν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή και θέλετε να μειώσετε το κόστος σας, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ courier της περιοχής σας αφού επιλέξετε ένα απο τους παραπάνω τρόπους αποστολής.

4.Για παραλαβή την ίδια μέρα ή Σάββατο το κόστος αποστολής είναι 18 ευρώ.

5.Στην περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας είναι άνω των 2 κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το συνολικό κόστος τηςαποστολής. Στις τιμές αποστολής συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Τα εμπορεύματα αποστέλονται σε ασφαλή συσκευασία.

Όπως προαναφέραμε στην παράγραφο, τρόποι παραγγελίας, υποπαράγραφο 3, μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα φυσικά σημεία εξυπηρέτησης (εκθέσεις ή πρατήρια).

 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές ,η αποστολή γίνεται με ταχυδρομείο ή όταν είναι βαριά τα δέματα αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών. Δυστυχώς τα προϊόντα σε αυτές τις περιπτώσεις (ταχυδρομείο-πρακτορείοο μεταφορών) δεν αποστέλλονται επί αντικαταβολή.

Θα πρέπει να γίνει προπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό, σε μία από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

 

ΚΥΠΡΟΣ

1. Αποστολή με ACS μέχρι 2κιλά & τρόπος πληρωμής, αντικαταβολή 23 €

2. Αποστολή με ΕΛΤΑ μέχρι 2κιλά & τρόπος πληρωμής, προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό 15 €

3.Αποστολή με συνολικό βάρος άνω των 2κιλών, έχουν έξτρα χρέωση 3€ ανά κιλό. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσει μαζί σαςτο τμήμα πωλήσεων για να σας πληροφορήσει για το συνολικό κόστος της αποστολής. Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

ΧΩΡΕΣ Ε.Ε.

 

1. Αποστολή με ΕΛΤΑ μέχρι 2κιλά & τρόπος πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό 28€

2.Στην περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας είναι άνω των 3κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το συνολικό κόστος τηςαποστολής.

Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.

 

Για χώρες εκτός Ε.Ε. θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το συνολικό κόστος της αποστολής

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Επιστροφές ή αντικαταστάσεις προϊόντων, γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης και εφ’ όσον η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδευέται από το παραστατικό που είχε κοπεί κατά την αγορά του. Επίσης, επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές, σε περιπτώσεις φθοράς ή αλλοίωσης της συσκευασίας του προϊόντος. Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ Α.Ε., διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν κρίνει ότι συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι. Στην περίπτωση επιστροφής ο χρήστης θα επιβαρυνθεί με το ανάλογο κόστος μεταφοράς.