ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BATTERIESDISIOS.GR

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-6452865

+

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 
Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω της ACS courier είτε μέσω ΕΛΤΑ courier στην διεύθυνση που θα δηλώσετε.
Το κόστος με την ACS courier διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο και την αξία .
Παραγγελίες που έχουν δοθεί μέχρι 13:00 και είναι σε διαθεσιμότητα , θα παραδίδονται απο 1- 3 εργάσιμες ημέρες.
Αναλυτικά κοστολόγια για παραδώσεις εμπορευμάτων με ACS.
Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. (24%).
1.Για αγορές προϊόντων αξίας άνω των 35 ευρώ και μέχρι 2 κιλά δεν υπάρχει κόστος αποστολής (εξαιρούνται για κάθε παράδοση οι δυσπρόσιτες περιοχές οι οποίες αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.elta-courier.gr)
2.Για αγορές προϊόντων αξίας μέχρι 35 ευρώ και μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι:
α. Αποστολή με ACS courier είτε μέσω ΕΛΤΑ courier και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή 5,00 ευρώ ή β. Αποστολή με ACS courier είτε μέσω ΕΛΤΑ courier με προπληρωμή της αξίας σε τραπεζικό λογαριασμό της ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ 5,00 ευρώ.
3.Σε απομακρυσμένες περιοχές που δεν υπάρχουν γραφεία της ACS COURIER είτε ΕΛΤΑ courier (δυσπρόσιτες περιοχές) το κόστος αποστολής είναι 8 ευρώ.εφ’ όσον η αξία είναι κάτω από 35 ευρώ και έχει βάρος μέχρι 2 κιλά.
Αν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή και θέλετε να μειώσετε το κόστος σας, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ courier της περιοχής σας αφού επιλέξετε ένα απο τους παραπάνω τρόπους αποστολής.
4.Για παραλαβή την ίδια μέρα ή Σάββατο το κόστος αποστολής είναι 18 ευρώ.
5.Στην περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας είναι άνω των 2 κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το συνολικό κόστος τηςαποστολής. Στις τιμές αποστολής συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Τα εμπορεύματα αποστέλονται σε ασφαλή συσκευασία.
Όπως προαναφέραμε στην παράγραφο, τρόποι παραγγελίας, υποπαράγραφο 3, μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα φυσικά σημεία εξυπηρέτησης (εκθέσεις ή πρατήρια).
 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές ,η αποστολή γίνεται με ταχυδρομείο ή όταν είναι βαριά τα δέματα αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών. Δυστυχώς τα προϊόντα σε αυτές τις περιπτώσεις (ταχυδρομείο-πρακτορείοο μεταφορών) δεν αποστέλλονται επί αντικαταβολή.
Θα πρέπει να γίνει προπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό, σε μία από τις συμβεβλημένες τράπεζες.
 
ΚΥΠΡΟΣ
1. Αποστολή με ACS μέχρι 2κιλά & τρόπος πληρωμής, αντικαταβολή 23 €
2. Αποστολή με ΕΛΤΑ μέχρι 2κιλά & τρόπος πληρωμής, προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό 15 €
3.Αποστολή με συνολικό βάρος άνω των 2κιλών, έχουν έξτρα χρέωση 3€ ανά κιλό. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσει μαζί σαςτο τμήμα πωλήσεων για να σας πληροφορήσει για το συνολικό κόστος της αποστολής. Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
 
ΧΩΡΕΣ Ε.Ε.
 
1. Αποστολή με ΕΛΤΑ μέχρι 2κιλά & τρόπος πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό 28€
2.Στην περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας είναι άνω των 3κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το συνολικό κόστος τηςαποστολής.
Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
 
ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.
 
Για χώρες εκτός Ε.Ε. θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το συνολικό κόστος της αποστολής

 

 

 • ΕΓΓΥΗΣΗ

   

  Τα πωλούμενα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση 6 μηνών από την παράδοση τους στον αγοραστή,  έναντι κατασκευαστικών και μόνο ελαττωμάτων, που υπήρχαν κατά τη στιγμή της παράδοσης τους.

  • Μετά την πάροδο των 6 μηνών από την παράδοση, θα πρέπει ο αγοραστής να αποδείξει με τεχνική έκθεση αρμοδίου πιστοποιημένου πραγματογνώμονα, την κατασκευαστική ελαττωματικότητα του πωληθέντος προϊόντος για να ισχύσει η νόμιμη εγγύηση (άρθρο 534 επ. Α.Κ )

  • Η προσκόμιση από τον αγοραστή της απόδειξης λιανικής αγοράς ή του τιμολογίου αγοράς καθώς και της συσκευασίας του  προϊόντος, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την ισχύ της εγγύησης.

  • Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχει γίνει από τον αγοραστή κακή ή λανθασμένη χρήση του προϊόντος ή παραβίαση των προϋποθέσεων και των κανόνων ασφαλείας, που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του πωληθέντος προϊόντος, ή εξυπακούονται από την ίδια την φύση του προϊόντος.

  • Η πιθανή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος δεν επιφέρει την επέκταση της εγγύησης ούτε την ανανέωση της λήξης της εκτός ιδιαίτερης έγγραφης συμφωνίας, με την οποία παρέχεται άπαξ νέα 3μηνη εγγύηση για το αντικατασταθέν προϊόν.

  • Επιστροφή προϊόντος λόγω DOA:

       Σε περίπτωση επιστροφής προιόντος λόγω DOA (Dead on Arrival) και αφού πρώτα έχει υπάρξει συννεόηση με το κατάστημα μας (με email στο info@batteriesdissios.gr η με τηλέφωνο στο 2106452865) ο πελάτης έχει περιθώριο 10 ημερολογιακών ημερών να μας αποστείλει το προιόν με δική μας χρέωση με μεταφορικό μέσω επιλογής της εταιρίας μας. Το προιόν πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης, την συσκευασία του και την φόρμα αίτησης επιστροφής εμπορεύματος.

  • Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος πρέπει να συμπληρωθεί υποχρεωτικά από τον πελάτη η κάτωθι αίτηση επιστροφής εμπορεύματος και να αποσταλεί στο info@batteriesdissios.gr.

  Φόρμα αίτησης επιστροφής εμπορεύματος

   

   ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ   ΑΓΟΡΑΣΤΗ

   

  Εφ’ όσον το πωληθέν προϊόν δεν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση, αλλαγή του  προϊόντος ή υπαναχώρηση του αγοραστή δεν ισχύει εάν η πώληση έχει γίνει από τα φυσικά καταστήματά μας ή εάν η αξία του προϊόντος είναι μικρότερη των 30 ευρώ ή εάν ο αγοραστής δεν είναι καταναλωτής υπό την έννοια του κωδικοποιημένου Ν. 2251/94 περί προστασίας των καταναλωτών, αλλά είναι επιτηδευματίας ή έμπορος που ενεργεί για λόγους που εμπίπτουν  στην εμπορική, επιχειρηματική ή ελεύθερη επαγγελματική του δραστηριότητα.

  • Σε αγορά που πραγματοποιείται από απόσταση (εκτός φυσικού καταστήματος), ο καταναλωτής-αγοραστής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος.

  • Η δήλωση υπαναχώρησης του καταναλωτή πρέπει να γίνεται εγγράφως.

  • Από το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρούνται τα προϊόντα που λήγουν σύντομα, τα  προϊόντα που ήταν σφραγισμένα-συσκευασμένα και έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοσή τους, τα προϊόντα  που δεν είναι απολύτως άθικτα, στην ίδια ακριβώς κατάσταση που είχαν παραδοθεί, τα προϊόντα και έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

  • Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος πρέπει να συμπληρωθεί υποχρεωτικά από τον πελάτη η κάτωθι αίτηση επιστροφής εμπορεύματος και να αποσταλεί στο info@batteriesdissios.gr.

  Φόρμα αίτησης επιστροφής εμπορεύματος

 

Πιστοποιήσεις μπαταριών Powersonic

 

Πιστοποίηση μπαταρίας Powersonic PS-1270

 

Πιστοποίηση ISO μπαταριών Powersonic

 

Πιστοποίηση UL μπαταριών Powersonic

 

Πιστοποίηση CE μπαταριών Powersonic

 

Εγγύηση Powersonic