ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BATTERIESDISIOS.GR

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-6452865

+

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

 

Σχετικά με εμάς

Έχουν περάσει πάνω από 20χρόνια από τότε που η ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ ξεκίνησε την δραστηριότητά της , στον τομέα των μπαταριών .Η εταιρεία , δημιούργημα του Χρήστου Δήσιου του Γεωργίου , πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία και με αισιοδοξία ,γνωρίζοντας ότι τα “αγαθά κτώνται” με τη συστηματική εργασία ,την τιμιότητα, την αφοσίωση, τον ακέραιο χαρακτήρα των συνεργατών, την ποιότητα και τις πρωτότυπες ιδέες.

Ο Χρήστος Δήσιος κατάγεται από την Κόνιτσα. Παράλληλα με τις σπουδές του στο Γυμνάσιο, εργαζόταν στο κατάστημα του πατέρα του και στη συνέχεια σε διάφορες άλλες εργασίες. Η πρώτη του «γνωριμία» με τις μπαταρίες έγινε το 1973, όταν εργάσθηκε ως αποθηκάριος σε εταιρεία φωτοκινηματογραφικών στερεοφωνικών-μπαταριών. Μετά την απόλυσή του από το στρατό, όπου υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός, επέστρεψε πάλι στις μπαταρίες. Στην αρχή ίδρυσε το 1982 την εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ , που λύθηκε το 1990.

Τον επόμενο χρόνο ιδρύει τις εταιρείες ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ με αντικείμενο μπαταρίες , φορτιστές, τροφοδοτικά και φακούς και την  ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ-Α&Θ ΠΑΝΔΗ ΕΠΕ, με αντικείμενο μπαταρίες, λουράκια, μηχανισμούς ρολογιών, ρολόγια, εργαλεία & εξαρτήματα ωρολογοποιίας .Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ εισάγει αποκλειστικά και διανέμει μπαταρίες  για κάθε χρήση των οίκων FUJITSU, RENATA ,POWERSONIC και άλλων γνωστών οίκων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου BATTERY CENTER. Δημιουργεί επίσης διάφορα BATTERY PACK αντικαθιστώντας τα παλαιά με νέα στοιχεία. Το brand FUJITRON είναι ιδιοκτησία της ,όπως επίσης της ανήκουν και τα εμπορικά σήματα: ΔΗΣΙΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, FUJITRON BATTERIES, BATTERY PACK (Β.Ρ.).